Overslaan en naar de inhoud gaan

Geef jouw school een gezond duwtje in de rug!

Oog voor Lekkers, dat is simpelweg smullen van gezond lekkers! Thuis, dankzij de vele tips & ideeën die je hier online kan vinden. En op school, waar je kleuter, kind of puber wekelijks getrakteerd wordt op een stuk fruit, hapklare groente of fris glas melk. Tenminste… als jouw school deelneemt aan Oog voor Lekkers.

Pols dus gerust even bij de nieuwe meester of juf of je school al heeft ingetekend op de wekelijkse gezonde tussendoortjes. Inschrijven kan vanaf 1 september tot en met 31 oktober 2023. Een vrijblijvende voorbeeldmail vind je hieronder:

Beste juf, meester,
Als ouder hoop ik dat iedereen goed gestart is! Veel succes alvast… en hopelijk verwelkomt u straks ook Slurp & Slice in de klas. Want deze mascottes van Oog voor Lekkers hebben heel wat lekkers te bieden.

Dat gaat van wekelijkse tussendoortjes (fruit, groenten en melk) voor de leerlingen tot tal van ideeën rond gezonde voeding. Ideaal om de kinderen nog meer gezonde eetgewoontes bij te brengen, toch? Daarom lijkt Oog voor Lekkers me perfect te passen binnen het enthousiaste gezondheidsbeleid van onze school. Als ouder zou ik het alleszins supertof vinden als onze school deelneemt. Inschrijven kan nog tot en met 31 oktober. Alle info vind je op oogvoorlekkers.be

Vriendelijke groeten,
Mama/papa van xxx