Oog voor Lekkers-wedstrijd

Wie Oog voor Lekkers kent, weet dat het motiverend werkt: elke week samen in de klas een glas melk drinken of een stuk fruit of groente eten. Om kinderen nog meer te stimuleren om voor gezonde tussendoortjes te kiezen, schrijft Oog voor Lekkers een wedstrijd uit. Tien weken lang krijgen scholen allerlei gezonde uitdagingen, waarmee ze ook educatief aan de slag kunnen. Zo leren kinderen niet alleen bij over gezonde tussendoortjes, maar maken ze ook kans op een heus festival op school!

• Voor wie?

De wedstrijd staat open voor alle Vlaamse scholen uit het basisonderwijs, het buitengewoon lager en het buitengewoon secundair onderwijs.

• Hoe deelnemen?

Deelnemen is eenvoudig: schrijf je voor 31 december  in via oogvoorlekkers.be/wedstrijd. Alle deelnemers krijgen eind januari een wedstrijdpakket in de bus, met alle info om te starten.

• Waarom inschrijven?

Om kinderen nog meer te stimuleren tot gezonde gewoontes. En om je kans te wagen natuurlijk. Want deelnemers kunnen niet alleen een heel schooljaar gratis verdeling van groenten, fruit en melk winnen. De hoofdwinnaar krijgt ook een smakelijk festival op school, inclusief coole optredens en lekkere foodtrucks.