Overslaan en naar de inhoud gaan

Reservatieformulier spelkoffers Oog voor Lekkers

Ga samen met Winnie Wortel en de leerlingen van het kleuteronderwijs en de 1ste graad op ontdekkingstocht naar diverse fruit- en groentesoorten. Daarbij staan proeven, ruiken en voelen centraal met behulp van “De Proefkampioen”. Of gaan jullie (1ste tot en met 6de leerjaar) samen op ontdekkingstocht door “Het land van Calcimus”?
Reserveer een koffer via onderstaand formulier. Elke school kan een koffer gratis reserveren gedurende 2 weken. De koffer wordt gratis op school afgeleverd en er terug gratis opgehaald door ImpressantPlus.


 

* U krijgt bevestiging van de door u gekozen periode. De spelkoffer wordt dan bij u in de school afgeleverd, blijft te uwer beschikking gedurende 2 weken en wordt terug opgehaald. De productmand wordt geleverd binnen in deze periode.
* ImpressantPlus coördineert de verspreiding van de spelkoffers en de productmanden. Voor meer informatie hierover kunt u met hen contact opnemen: GSM 0486 36 09 68, e-mail: spelkoffers@impressantplus.be
* De productmand wordt apart geleverd door Fruit at work. Elke school kan per schooljaar éénmalig een productmand ontvangen bij de ontlening van de Proefkampioen én één keer een productmand bij de ontlening van Het Land van Calcimus. De inhoud van de pakketten is seizoensgebonden en voor 50 leerlingen (fruit, groenten en melk).
* De producten in de mand zijn seizoensgebonden en kunnen eventueel gebruikt worden om het spel de Proefkampioen te spelen. Maar om het volledige spel te spelen (de 4 smaken te laten proeven) zullen er nog producten door de school zelf moeten worden aangevuld.

* Voor meer informatie over het spelproject het Land van Calcimus neemt u best contact op met NICE.

* Voor meer informatie over het spelproject de Proefkampioen neemt u best contact op met 'het Logo uit uw buurt'


Adresgegevens van de school waar u de koffer(s) geleverd wenst te hebben