Overslaan en naar de inhoud gaan

Administratieve ondersteuning

Wilt u de scholen binnen uw gemeente of stad helpen met de administratieve ondersteuning van Oog voor Lekkers? In twee stappen is het geregeld en kunt u de erkenningsaanvraag en steunaanvragen voor de scholen binnen uw gemeente of stad in orde brengen. 

1. Doe een aanvraag tot professionele volmachthouder

De burgemeester laat de stad of gemeente éénmalig op het e-loket van Landbouw en Zeevisserij registreren als professionele volmachthouder. Geef daarbij op welke ambtenaren zullen helpen met de administratie van de scholen rond de erkennings- en/ of steunaanvragen. Lees hier meer hoe u dit doet.

2. Vraag de directie van de school om een volmacht te verlenen aan uw stad of gemeente

De directie kan vervolgens een volmacht toekennen op twee manieren:

  • Via het e-loket. Opgelet enkel directieleden die bij het Dept. Landbouw en Zeevisserij geregistreerd zijn kunnen aanmelden op het e-loket om vervolgens de stad of gemeente een volmacht geven (meer info hoe u een volmacht kan geven).
  • Via een formulier. Als een directielid niet kan aanmelden op het e-loket kan de volmacht nog via een formulier toegekend worden. Na toekenning van de volmacht kunnen alle geregistreerde ambtenaren van die stad of gemeente de scholen die hen een volmacht gaven, ondersteunen met de administratie van de erkennings- en steunaanvragen.