Overslaan en naar de inhoud gaan

Win een jaar lang Oog voor Lekkers op jouw school

Doe mee met de Oog voor Lekkers-wedstrijd

Wil jouw klas graag – voor de hele school – een jaar gezonde tussendoortjes winnen? Dan moet je zeker je kans wagen in de Oog voor Lekkers-wedstrijd. Dubbel plezier trouwens, want Slurp & Slice schrijven een sportieve én een smakelijke uitdaging uit. Klaar?

 

Wat moet je doen?
Heel erg je best, dat sowieso! En verder mag je ons verrassen met creatieve ideeën. In de sportieve challenge daagt hockeyspeler Thomas Briels jullie uit om een origineel beweegparcours te bouwen op de speelplaats of in de sporthal. Voor de smakelijke challenge vraagt Ketnet-actrice Sali Haidara jullie om een leuke, lekkere en gezonde snack te maken met melk, fruit of groenten van bij ons.

Wat kan je winnen?
Naar goede gewoonte beloont Oog voor Lekkers gezonde inspanningen met een smakelijke prijs. Zo kunnen tien klassen – vijf in het kamp van Thomas, vijf in het kamp van Sali – elk 30 weken gezonde tussendoortjes winnen voor de hele school in 2023-2024. De winnaars worden midden april 2023 bekendgemaakt.

Hoe kan je deelnemen?
Stuur uiterlijk 28 maart 2023 een foto of video van jullie sportief parcours en/of jullie smakelijke snack naar schoolfruit-melk@lv.vlaanderen.be. Vergeet niet de naam en het onderwijsinstellingsnummer van je school te vermelden, net als de contactgegevens (naam en mailadres) van de leerkracht of verantwoordelijke die de wedstrijd opvolgt.

Alle wedstrijdinfo kan je hier gedetailleerd nalezen.